• Collage-Kunstparade-2015-1.jpg
  • Collage-Kunstparade-2015-2.jpg
  • Collage-Kunstparade-2015-3.jpg

Inschrijfformulier Kunstplein.

Ook dit jaar kunt u zich inschrijven voor het Kunstplein. 

De locatie van het Kunstplein is in het PCC aan de Dors, een modern schoolgebouw met veel lichtinval.

Wij zoeken voor het Kunstplein naar kunstenaars die bijzonder en origineel werk maken dat er uitspringt. Gezien de faciliteiten kan er geen hangend werk of werk op schildersezels geëxposeerd worden. 

Velden met een sterretje moet u in ieder geval invullen.
 

 

NAW gegevens
Kunstplein gegevens

U mag alleen uw eigen gemaakte werk exposeren en per standplaats is 1 kunstenaar toegestaan.
Om de expositieruimte een uniforme uitstraling te geven, verzoeken wij u om de tafel met witte of zwarte kleden af te dekken.

- het Kunstplein is geopend op vrijdag tot en met zondag van 11:00 - 17:00 uur;
- er is plaats voor ongeveer 15 exposanten;
- u hebt de beschikking over ± 4 m x 0,80 m;
- uw naam (of de naam waaronder u uw werk exposeert), foto en omschrijving van uw werk, worden gebruikt voor een brochure die zal verschijnen.

 

De werkgroep behoudt zich het recht voor om een selectie te maken uit de aanmeldingen. Uitgangspunt is dat zoveel mogelijk disciplines mee kunnen doen.

Het inschrijfgeld voor de deelname aan het Kunstplein bedraagt € 75,00.

 

Let op! U kunt zich vanaf 1 januari 2021 tot en met 28 februari 2021 inschrijven.  

 

Inschrijfgeld

U dient het verschuldigde bedrag van € 75,00 binnen 14 dagen na invullen van dit formulier over te maken op het rekeningnummer NL61 RABO 0136 5409 10, ten name van de Stichting Kunst-Zin Heiloo te Heiloo. Als de tenaamstelling van de rekening afwijkt van de naam bovenaan dit formulier wordt u verzocht de overboeking te doen onder vermelding van de naam bovenaan dit formulier, zodat Stichting Kunst-Zin Heiloo de betaling duidelijk kan herkennen. Verder ontvangt u in de bevestigingsmail nog het volgnummer van de inschrijving. Zoudt u dit volgnummer ook s.v.p. bij de betaling willen vermelden.

 

Deelnemers die zich reeds hebben ingeschreven en zich alsnog willen afmelden, dienen dit uiterlijk 1 maand voor aanvang van de Kunstparade schriftelijk (e-mail) aan de organisatie kenbaar te maken. Voor Kunstparade 2021 is dit uiterlijk 26 mei. Zij krijgen hun deelnemersgeld teruggestort. Bij afmeldingen die later binnenkomen, is teruggave van het inschrijfgeld niet meer mogelijk. 

 

Indien vanwege overheidsmaatregelen dit evenement toch onverhoopt moet worden geannuleerd, zal het inschrijfgeld minus 10,= euro onkosten worden teruggestort.

 

Aanvullende informatie en voorwaarden

Kunstenaars worden geacht bij hun werk aanwezig te zijn tijdens de openingstijden van de Kunstparade.

Thea de Lange is contactpersoon voor het Kunstplein: theadelange@ziggo.nl.

 

Let op:  Wij gebruiken uw gegevens, zoals uw naam, de foto en omschrijving van uw werk, de expositielocatie en het websiteadres voor de brochure die zal verschijnen. Verder is uw inschrijving pas definitief als uw inschrijfgeld is ontvangen.

 

Deelnemers kunnen de organisatie niet aansprakelijk stellen wegens geleden schade of ander ondervonden nadeel in verband met deelname aan Kunstparade 2021. Voor verlies, diefstal en schade wordt de deelnemer(ster) aangeraden om zelf een verzekering af te sluiten, alsook voor W.A.

 

 

Powered by BreezingForms