Algemene informatie

Algemene informatie

Belangrijke algemene informatie.

De 16e editie van de Kunstparade Heiloo 2023 vindt plaats op 23, 24 en 25 juni.

De organisatie van de Kunstparade biedt een aantal basisfaciliteiten, zoals expositieborden/danwel tafels. Voor voorzieningen die buiten die basisfaciliteiten vallen, dienen deelnemers zelf te zorgen, zoals spots e.d.

De bezoekerstijden zijn van 11.00 tot 17.00 uur.
Uiteraard bent u zelf aanwezig tijdens de openingstijden van de Kunstparade. 

Deelnemers die zich reeds hebben ingeschreven en zich alsnog willen afmelden, dienen dit uiterlijk 1 maand voor aanvang van de Kunstparade via coordinator@kunstparadeheiloo.nl aan de organisatie kenbaar te maken. Voor Kunstparade 2023 is dit uiterlijk 23 mei. Zij krijgen hun deelnemersgeld teruggestort. Voor afmeldingen later dan 23 mei, is dit niet meer mogelijk. 

Betaling dient direct plaats te vinden bij inschrijving (middels IDEAL). Inschrijving is pas definitief als inschrijfgeld is voldaan.

Indien vanwege overheidsmaatregelen dit evenement toch onverhoopt moet worden geannuleerd, zal het inschrijfgeld minus € 10 onkosten worden teruggestort.

U gegevens (naam, foto’s van uw kunstwerk en omschrijving van uw werk, de expositielocatie en uw websiteadres) zullen worden gebruikt voor de Kunstparadekrant die zal verschijnen. Tevens zijn uw gegevens te raadplegen op de website www.kunstparadeheiloo.nl

Deelnemers kunnen de organisatie niet aansprakelijk stellen wegens geleden schade of ander ondervonden nadeel in verband met deelname aan Kunstparade 2023. Voor verlies, diefstal en schade wordt de deelnemer(ster) aangeraden om zelf een verzekering af te sluiten, alsook voor W.A.

De volgende personen zijn contactpersoon voor een bepaalde locatie. Voor inhoudelijke vragen kunt u bij hen terecht via onderstaand e-mailadres:

ActiviteitNaame-mailadres
BibliotheekAnk Stambibliotheek@kunstparadeheiloo.nl
CultuurkoepelMi-Lou Beugelingcultuurkoepel@kunstparadeheiloo.nl
Witte kerkJanine Lapwittekerk@kunstparadeheiloo.nl
GemeentehuisMi-Lou Beugelingcoordinator@kunstparadeheiloo.nl
Ter CoulsterkerkRoelie van Diestrdvdiest@gmail.com
PCC KunstpleinThea de Langekunstplein@kunstparadeheiloo.nl
Eigen atelier/locatieMi-Lou Beugelingcoordinator@kunstparadeheiloo.nl