Algemene informatie

Algemene informatie

Belangrijke algemene informatie.

De 17e editie van de Kunstparade Heiloo 2024 vindt plaats op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 juni. U kunt zich via deze website inschrijven vanaf 1 januari 2024. De inschrijving eindigt op 29 februari 2024.

De organisatie van de Kunstparade biedt een aantal basisfaciliteiten, zoals expositieborden/danwel tafels. Voor voorzieningen die buiten die basisfaciliteiten vallen, dienen deelnemers zelf te zorgen, zoals spots e.d.

De bezoekerstijden zijn van 11.00 tot 17.00 uur.
Uiteraard bent u zelf aanwezig tijdens de openingstijden van de Kunstparade. 

Deelnemers die zich reeds hebben ingeschreven en zich alsnog willen afmelden, dienen dit uiterlijk 1 maand voor aanvang van de Kunstparade via coordinator@kunstparadeheiloo.nl aan de organisatie kenbaar te maken. Voor Kunstparade 2024 is dit uiterlijk 27 mei. Zij krijgen hun deelnemersgeld teruggestort. Voor afmeldingen later dan 27 mei, is dit niet meer mogelijk. 

Betaling dient direct plaats te vinden bij inschrijving (middels IDEAL). Inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld is voldaan.

Indien vanwege overheidsmaatregelen dit evenement toch onverhoopt moet worden geannuleerd, zal het inschrijfgeld minus € 10 onkosten worden teruggestort.

U gegevens (naam, foto’s van uw kunstwerk en omschrijving van uw werk, de expositielocatie en uw websiteadres) zullen worden gebruikt voor de Kunstparadekrant die zal verschijnen. Tevens zijn uw gegevens te raadplegen op de website www.kunstparadeheiloo.nl en geeft u toestemming voor eventuele publicatie via social media.

Deelnemers kunnen de organisatie niet aansprakelijk stellen wegens geleden schade of ander ondervonden nadeel in verband met deelname aan Kunstparade 2024. Voor verlies, diefstal en schade wordt de deelnemer(ster) aangeraden om zelf een verzekering af te sluiten, alsook voor W.A.