Inschrijven Bibliotheek

Inschrijven Bibliotheek

U wilt zich inschrijven voor locatie Bibliotheek.

De contributie voor deze locatie bedraagt € 95,00.

NB: In verband met een verbouwing in de Bibliotheek kán het mogelijk zijn dat wij deze locatie in juni niet kunnen gebruiken voor de Kunstparade. Dit zal pas in de loop van volgend jaar duidelijk worden. Mocht de bibliotheek niet beschikbaar zijn, dan zullen wij proberen u een alternatief te bieden. Indien geen alternatief mogelijk is zal het inschrijfgeld/de contributie worden teruggestort.

Op deze locatie kunnen wij 12 kunstenaars plaatsen.

Indien er meer inschrijvingen zijn, dan wij  in de Bibliotheek kunnen plaatsen zal er daarom, onder verantwoordelijkheid van het bestuur, een selectie plaatsvinden. Nadat de inschrijvingstermijn is gesloten, krijgt u binnen 3 weken bericht of u in de Bibliotheek kunt exposeren. Indien u niet wordt geselecteerd, zal het inschrijfgeld aan u worden teruggestort.

Mocht op een van onze andere locatie nog wel ruimte zijn, dan is het eventueel nog mogelijk daar te exposeren. U krijgt hierover dan nog nader bericht.

Voor een zo professioneel mogelijke uitstraling dient u, bij het opbouwen van uw expositie, de richtlijnen van de aanwezige gastvrouw/coördinator op te volgen.