Inschrijven PCC Kunstplein

Inschrijven PCC Kunstplein

U wilt zich inschrijven voor locatie PCC Kunstplein

De contributie voor deze locatie bedraagt € 95,00.

Op deze locatie kunnen wij maximaal 15 kunstenaars plaatsen.

De locatie van het PCC Kunstplein is in het Petrus Canisius College aan de Dors, een modern schoolgebouw met veel lichtinval.

Wij zoeken voor het Kunstplein naar kunstenaars die bijzonder en origineel ruimtelijk werk maken dat er uitspringt. Gezien de faciliteiten kan er geen hangend werk geëxposeerd worden.

Om de expositieruimte een uniforme uitstraling te geven, verzoeken wij u om de tafels (u krijgt de beschikking over 4 meter x 80 centimeter) met witte of zwarte kleden af te dekken.

Voor een zo professioneel mogelijke uitstraling dient u, bij het opbouwen van uw expositie, de adviezen van de aanwezige gastvrouw/coördinator op te volgen.

Indien er meer inschrijvingen zijn, dan wij op het PCC Kunstplein kunnen plaatsen zal er, onder verantwoordelijkheid van het bestuur, een selectie plaatsvinden. Nadat de inschrijvingstermijn is gesloten, krijgt u binnen 3 weken bericht of u op het PCC Kunstplein kunt exposeren. Indien u niet wordt geselecteerd, zal het inschrijfgeld aan u worden teruggestort.

Mocht op een van onze andere locatie nog wel ruimte zijn, dan is het eventueel nog mogelijk daar te exposeren. U krijgt hierover dan nog nader bericht.