Inschrijven Kunstplein

Inschrijven Kunstplein

U wilt zich inschrijven voor locatie Kunstplein

De contributie voor deze locatie bedraagt € 75,00.

Op deze locatie kunnen wij 15 kunstenaars plaatsen.

Indien er meer inschrijvingen zijn, dan wij in het Kunstplein kunnen plaatsen zal er, onder verantwoordelijkheid van het bestuur, een selectie plaatsvinden. Nadat de inschrijvingstermijn is gesloten, krijgt u zo snel mogelijk bericht of u in het Kunstplein kunt exposeren. Indien u niet geselecteerd wordt zal er in overleg met u een alternatief worden aangeboden. Indien u dit niet wenst dan zal het inschrijfgeld worden teruggestort. Indien het inschrijfgeld van de alternatieve locatie afwijkt dan zal het verschil worden teruggestort hetzij er zal u worden gevraagd om bij te storten.

De locatie van het Kunstplein is in het PCC aan de Dors, een modern schoolgebouw met veel lichtinval.

Wij zoeken voor het Kunstplein naar kunstenaars die bijzonder en origineel werk maken dat er uitspringt. Gezien de faciliteiten kan er geen hangend werk of werk op schildersezels geëxposeerd worden.

U mag alleen uw eigen gemaakte werk exposeren en per standplaats is 1 kunstenaar toegestaan.
Om de expositieruimte een uniforme uitstraling te geven, verzoeken wij u om de tafel met witte of zwarte kleden af te dekken.

– het Kunstplein is geopend op vrijdag tot en met zondag van 11:00 – 17:00 uur;
– er is plaats voor ongeveer 15 exposanten;
– u hebt de beschikking over ± 4 m x 0,80 m;
– uw naam (of de naam waaronder u uw werk exposeert), foto en omschrijving van uw werk, worden gebruikt voor een brochure die zal verschijnen.

De werkgroep behoudt zich het recht voor om een selectie te maken uit de aanmeldingen. Uitgangspunt is dat zoveel mogelijk disciplines mee kunnen doen.