Groepslocaties

Groepslocaties

U kunt zich voor de Kunstparade Heiloo 2024 inschrijven vanaf 1 januari 2024 tot en met 29 februari 2024!

U gaat zich inschrijven op één van de groepslocaties. Bij overschrijding van het aantal beschikbare plekken zal er een selectie worden gemaakt. Het kan zijn dat u dan niet kunt exposeren op de door u gewenste locatie. Wij kunnen eventueel, indien beschikbaar, een alternatief bieden op een andere locatie. Echter, indien u 100% zeker wilt zijn van plaatsing dan kunt u ook zelf een afspraak maken met een bedrijf/winkel/onderneming in Heiloo. U bent dan zelf, uiteraard in samenspraak met de ondernemer, vrij om uw expositie naar eigen wens in te richten. Kies hiervoor bij de inschrijving voor het deelnameformulier: Eigen locatie/atelier.

De Kunstparade Heiloo biedt kunstenaars een podium zodat zij hun beeldende kunst laagdrempelig op een hoog niveau aan een breed publiek kunnen presenteren.

Voor onze groepslocaties betekent dit dat we een professionele presentatie van uw werk verwachten. Wij bieden een stand met elektriciteit aansluiting,  U zorgt zelf, indien nodig, voor schilderij spots om uw werk aan te lichten.

Indien u wilt exposeren op een door ons aangeboden groepslocatie met een groep/collectief, dient elke kunstenaar zich afzonderlijk in te schrijven. Het is niet mogelijk om als collectief één inschrijving te doen op een groepslocatie.

LET OP: Indien u zich voor de door u gewenste locatie inschrijft treft u aan de onderzijde van het formulier een knop betalen aan. Indien u op de knop klikt of tikt komt u in een betaalomgeving terecht. Pas nadat u betaald hebt wordt uw inschrijving verwerkt.  Omdat er voor de groepslocaties geballoteerd kan worden, garandeert uw betaling dus niet expliciet definitieve deelname aan de Kunstparade.

De locaties waarvoor u zich kunt inschrijven vindt u hieronder: