Groepslocaties

Groepslocaties

U kunt zich voor de Kunstparade Heiloo 2023 inschrijven vanaf 1 januari 2023 tot en met 28 februari 2023!

U gaat zich inschrijven op één van de groepslocaties. Bij overschrijding van het aantal beschikbare plekken zal er een selectie worden gemaakt. Het kan zijn dat u dan niet kunt exposeren op de door u gewenste locatie. Wij kunnen eventueel, indien beschikbaar, een alternatief bieden op een andere locatie. Echter, indien u 100% zeker wilt zijn van plaatsing dan kunt u ook zelf een afspraak maken met een bedrijf/winkel/onderneming in Heiloo. U bent dan zelf, uiteraard in samenspraak met de ondernemer, vrij om uw expositie naar eigen wens in te richten. Kies hiervoor bij de inschrijving voor het deelnameformulier: Eigen locatie/atelier.

Indien u wilt exposeren op een door ons aangeboden groepslocatie met een groep/collectief, dient elke kunstenaar zich afzonderlijk in te schrijven. Het is niet mogelijk om als collectief één inschrijving te doen op een groepslocatie.

LET OP: Indien u zich voor de door u gewenste locatie inschrijft treft u aan de onderzijde van het formulier een knop betalen aan. Indien u op de knop klikt of tikt komt u in een betaalomgeving terecht. Pas nadat u betaald hebt wordt uw inschrijving verwerkt.  Omdat er voor de groepslocaties geballoteerd kan worden, garandeert uw betaling dus niet expliciet definitieve deelname aan de Kunstparade.

De locaties waarvoor u zich kunt inschrijven vindt u hieronder: