previous arrow
next arrow
Slider

Inschrijfformulier Beeldend Kunstenaars 2020. U kunt zich vanaf 01-12-2019 inschrijven. De uiterste inschrijfdatum is 31 maart 2020.

Lees ook de aanvullende informatie en voorwaarden onderaan het formulier! Velden met een sterretje moet u in ieder geval invullen.

NAW gegevens
Kunst gegevens
Inschrijfgegevens

 

Hierbij worden de kosten berekend voor het inschrijven voor de deelname aan de Kunstparade. Dit is exclusief de Kunstparadevlag die in bruikleen wordt gegeven. Voor gebruik van de Kunstparade vlag rekent de organisatie een borg van 20 euro. Deze borg wordt terugbetaald na inlevering van de vlag aan het einde van de Kunstparade.

 

Kunstenaars in Heiloo met een eigen atelier betalen € 60,00 inschrijfgeld.

De kunstcommissie van de Kunstparade behoudt zich het recht om op de speciale locaties, zoals de Cultuurkoepel, kunstenaars te selecteren en draagt zorg voor de indeling. Indien de kunstenaar niet geselecteerd wordt, zal gezamenlijk naar een passend alternatief worden gezocht. Mocht hier ook geen oplossing voor worden gevonden dan zal direct restitutie plaatsvinden.

 

U wordt verzocht het totaalbedrag binnen 14 dagen na het verzenden van dit formulier over te maken op rekeningnummer NL 61 RABO 0136 5409 10 ten name van Stichting Kunst-Zin Heiloo te Heiloo. Om de overschrijving te herkennen, verzoeken wij u het volgnummer van de inschrijving (ontvangt u bij de bevestigingsmail) bij de overschrijving te vermelden. Uw inschrijving is pas definitief als uw inschrijfgeld is ontvangen!

 

Deelnemers die zich reeds hebben ingeschreven en zich alsnog willen afmelden, dienen dit uiterlijk 1 maand voor aanvang van de Kunstparade schriftelijk (e-mail) aan de organisatie kenbaar te maken. Voor Kunstparade 2020 is dit uiterlijk 26 mei. Zij krijgen hun deelnemersgeld teruggestort. Bij afmeldingen die later binnenkomen, is teruggave van het inschrijfgeld niet meer mogelijk. 

 

Vink één van de onderstaande locaties aan:

 

Aanvullende informatie en voorwaarden

Aanvullende informatie Kunstparade Heiloo 2020

 

Dit jaar kunnen kunstenaars zich opnieuw inschrijven voor de 14e editie van de Kunstparade.

Op het inschrijfformulier wordt gevraagd waar de locatie van je atelier is gevestigd.

Wanneer je zelf geen atelier of ander adres hebt om te exposeren, zijn er nog 4 alternatieve mogelijkheden om je in te schrijven:

 

1) Je zoekt zelf contact met een winkel, horeca of andere gelegenheid en wanneer er een overeenkomst tot stand komt, schrijf je vervolgens in op die locatie. 

NB. Een aantal deelnemende middenstanders en horecaondernemers werkt al een aantal jaren volgens dit principe. De organisatie van de Kunstparade heeft er voor gekozen dit voorbeeld te volgen.

 

2) Inschrijven op een speciale locatie.

 

3) In de Cultuurkoepel konden ongeveer 25 kunstenaars binnen exposeren en 4 buiten in de sfeervolle binnentuin.

 

4) Er bestaat voor ca. 7 kunstenaars een mogelijkheid om te exposeren in de Witte Kerk.

 

De organisatie streeft ernaar om 4 à 5 weken na je inschrijving bekend te maken of je geselecteerd bent. 

 

Mocht uw inschrijving niet kunnen worden gehonoreerd, dan zal het door u ingelegde bedrag worden teruggestort. Bij afmelding door uzelf zal het door u ingelegde bedrag worden gerestitueerd indien afmelding plaatsvindt langer dan één  maand voor de start van de kunstparade.

 

De organisatie van de Kunstparade biedt, per locatie verschillend, een aantal basisfaciliteiten. Voor voorzieningen die buiten die basisfaciliteiten vallen dienen deelnemers zelf te zorgen. Uw contactpersoon binnen de organisatie kan u uitgebreid informeren over de beschikbare voorzieningen op uw expositielocatie.

 

De volgende personen zijn contactpersoon voor een bepaalde activiteit. Voor inhoudelijke vragen kunt u bij hen terecht via onderstaand e-mailadres:

Activiteit Naam e-mailadres
Atelierroute Femke Ouendag coordinator@kunstparadeheiloo.nl
Bibliotheek Ank Stam stam12@quicknet.nl
Cultuurkoepel Martin Spierings martin.spierings@gmail.com
Witte kerk    

Kunstenaars worden geacht aanwezig te zijn tijdens de openingstijden van de Kunstparade. 

  

Let op:  Wij gebruiken uw gegevens, zoals uw naam, de foto en omschrijving van uw werk, de expositielocatie en het websiteadres voor de brochure die zal verschijnen. Verder is uw inschrijving pas definitief als uw inschrijfgeld is ontvangen.

 

Deelnemers kunnen de organisatie niet aansprakelijk stellen wegens geleden schade of ander ondervonden nadeel in verband met deelname aan Kunstparade 2020. Voor verlies, diefstal en schade wordt de deelnemer(ster) aangeraden om zelf een verzekering af te sluiten, alsook voor W.A.
 
  

Powered by BreezingForms